elektronische meter

Afstand meten met afstandsmeters: Hoe werkt dat? Conrad.be.
Welke soorten afstandsmeters zijn er? In de elektronische afstandsmeting worden 2 verschillende technieken toegepast: ultrasoon en lasertechniek. Deze technieken hebben beide voor en nadelen. Een vergelijking tussen beide technieken vereenvoudigt de keuze tussen de twee meetmethoden. Ultrasone afstandsmeters zenden in de richting van het te meten punt een ultrasoon signaal. Dit signaal wordt op het meetpunt gereflecteerd en als echo naar de meter teruggekaatst.
bol.com Laser meetgereedschap kopen? Kijk snel!
Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Bosch PLR 30 C Afstandsmeter Tot 30 meter bereik. De Bosch PLR 30 C afstandsmeter is bedoeld om trajecten en afstanden nauwkeurig te meten met een laser.
Slimme meters VREG.
Ik wil het prosumententarief omzeilen met de installatie van een bidirectionele meter. Wacht ik beter op de digitale meter of schakel ik alsnog over op een bidirectionele meter? U kan nog geen digitale meter op aanvraag laten plaatsen door uw netbeheerder, maar wel een elektronische bidirectionele meter.
De digitale meter Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Bij nieuwe zonnepanelen en andere decentrale energieproductie en bij bestaande prosumenten betaalt de distributienetbeheerder de digitale meter. Vervangingen van budgetmeters worden volledig gesolidariseerd. Wie zelf een digitale meter aanvraagt, zal de kosten voor de plaatsing, de indienststelling en de meter zelf betalen.
Techem: De elektronische verdeler.
De elektronische verdeler. Elektronische warmtekostenverdelers zijn moderne apparaten uitgevoerd met twee uiterst gevoelige temperatuursensoren voor de radiatortemperatuur en de omgevingstemperatuur. De meters slaan op de geprogrammeerde kanteldatum vrij te kiezen de verbruiksgegevens op en zetten de actuele aanduiding op nul. De elektronische warmtekostenverdelers werken op een zelfstandige, onafhankelijke voeding en onderwerpen zichzelf aan een constante zelfcontrole. Levensduur 10 jaar. Elk toestel is voorzien van een afleesschaal. De schalen worden bepaald in functie van het werkelijk vermogen van elke radiator, rekening houdend met de thermische overdracht getest in het laboratorium tussen de warmteverdeler en de radiator Kc waarden. De warmteverdelers worden conform de Europese norm EN834 geplaatst. U kunt echter alle informatie terugvinden op de warmtekostenverdeler zelf, om de x aantal seconden verandert de weergave: U kan het huidig verbruik, het verbruik van voorgaand jaar en het nummer van de meter erop terugvinden, zoals hieronder afgebeeld.
Digitale meters: een vraag en antwoord Infrax.
Voor bedrijven bestaan sinds langere tijd elektronische meters die vanop afstand kunnen worden uitgelezen. Hiervoor verandert er op dit moment niets. Ik ben erg gevoelig voor draadloze signalen. Is er in mijn geval een alternatief voor een digitale meter? Dat wordt nog besproken tussen de overheid en de netbeheerders, maar de digitale meters zullen uiteraard voldoen aan alle geldende regels en wetgevingen hieromtrent.

Contacteer ons

Meer resultaten voor elektronische meter