business development advocatuur

SvdA2014: De ideale business development-afdeling heft zichzelf na vijf jaar op Advocatie.
Ik riep twaalf jaar geleden toen ik in de advocatuur begon al; een business development-afdeling moet zichzelf na vijf jaar overbodig maken, maar in het algemeen is deze kennelijk nog hard nodig in onze beroepsgroep. Bornebroek ontwikkelde in het verleden bij Clifford Chance verschillende client focus, business development en marketingprogrammas en droeg bij Amerikaans kantoor Latham Watkins de verantwoordelijkheid voor alle Europese business developmenttrajecten.
Business Development voor advocaten.
WAT WE DOEN. Business Development Voor Advocaten. 1017 AZ Amsterdam. Hoe het werkt. Informatie voor advocaten juristen. Marketingblog voor advocaten. Setting up business in The Netherlands. Maak non disclosure agreement. 1017 AZ Amsterdam. Hoe het werkt. Informatie voor advocaten juristen.
3 maal 3 is? Betere business development in 9 stappen LegalBusinessWorldWelcome.
Dirk Heuff is oprichter van Kyboko, een in 2008 gestart gespecialiseerd netwerkbureau voor business development binnen de advocatuur en het notariaat. Kyboko adviseert en assisteert hen met structurele verbetering van hun profilering, acquisitie en klantenbinding. Dirk en de netwerkpartners van Kyboko doen dit door middel van workshops, individuele coaching en interim management.
Business development voor advocaten: cliënten verwerven Deel 1 die Keure.
Business development voor advocaten: cliënten verwerven Deel 1. Het lijkt nog niet zo lang geleden dat het aantrekken van cliënten in de advocatuur een onderwerp was waar een zweem van taboe rond hing, met name in de meer traditionele kantoren.
Hoe denkt de advocatuur over groei en business development?
Home Kanalen Onderzoek naar innovatie, groei en business development bij de Nederlandse advocatuur. Onderzoek naar innovatie, groei en business development bij de Nederlandse advocatuur. 28 jul 2015. Licht aan het einde van de tunnel is de conclusie die de onderzoekers trekken.
Richting Gouden Zandloper: Advocatuur moet meer investeren in business development Advocatie.
Richting Gouden Zandloper: Advocatuur moet meer investeren in business development. Welk advocatenkantoor mag zich voorloper in Nederland noemen op het gebied van business development en gaat aan de haal met de Gouden Zandloper? Dat komen we te weten tijdens de presentatie van de Stand van de Advocatuur en het Notariaat 2014, op 21 maart 2014.
Opzetten van Business development in een middelgroot advocatenkantoor.
Home Algemeen Opstarten van business development in advocatenkantoren: Wat kost dat? Opstarten van business development in advocatenkantoren: Wat kost dat? 19 aug 2016. Algemeen, Business development, Content Marketing, Organisatie. Om de continuïteit te garanderen moet elk advocatenkantoor vandaag aan business development doen.
Business development voor advocaten deel 3: waarom klanttevredenheidsonderzoek die Keure.
Deel 1 en deel 2 gemist in onze reeks Tips voor Juristen Business Development? Ontdek hier deel 1 hier deel 2. Tips voor juristen. De 5 regels van duurzaam leiderschap. Duurzaam leiderschap in een VUCA-wereld is gestoeld op karakter en menselijkheid. Ontdek de 5 regels van duurzaam leiderschap hier. De advocaat als HR-manager. Als advocaat oefent u steeds vaker de rol van manager uit. Ook die van HR-manager. Lees hier meer over het belang van een gedegen HRM-beleid in uw advocatenkantoor. Technologische trends in de advocatuur anno 2018 deel 2.
Business development voor advocaten Partnershap met AlignCoaching.
Hands-on training en coaching zijn de enige methodes die tot resultaat leiden. Professionele coaching in de advocatuur. Anne-Laure is een geaccrediteerde en ervaren business coach. Zelf fiscaaladvocaat geweest zijnde is zij ideaal geplaatst om de jongere medewerkers te begeleiden op hun weg naar het partnership. Of om de efficiëntie op gebied van netwerking en business development van de vennoten naar een hoger niveau te tillen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor business development advocatuur