business development advocatuur

Business development voor advocaten: cliënten verwerven Deel 1 die Keure.
Business development voor advocaten: cliënten verwerven Deel 1. Het lijkt nog niet zo lang geleden dat het aantrekken van cliënten in de advocatuur een onderwerp was waar een zweem van taboe rond hing, met name in de meer traditionele kantoren.
Wat is business development en wat moet je er mee? Elja Daae. Facebook. Instagram. Linkedin. Snapchat. Twitter.
Maar voor veel bedrijven en ondernemers zijn de twee met elkaar verweven. In de advocatuur wordt de term Business Development bijvoorbeeld vaak wél gebruikt als het gaat om het binnenhalen van die ene of die paar grote cliënten. New Business development.
Business development voor advocaten: contentmarketing Deel 2 die Keure.
Registreer nu Wachtwoord vergeten? Business development voor advocaten: contentmarketing Deel 2. Business development voor advocaten: contentmarketing Deel 2. Advocaten en marketing het is niet altijd een geslaagd huwelijk. In de vorige blogpost in deze reeks gaven we een overzicht van de mogelijkheden, traditioneel en iets minder traditioneel.
Business Development voor advocaten.
WAT WE DOEN. Business Development Voor Advocaten. 1017 AZ Amsterdam. Hoe het werkt. Informatie voor advocaten juristen. Marketingblog voor advocaten. Setting up business in The Netherlands. Maak non disclosure agreement. 1017 AZ Amsterdam. Hoe het werkt. Informatie voor advocaten juristen.
Hoe denkt de advocatuur over groei en business development?
Home Kanalen Onderzoek naar innovatie, groei en business development bij de Nederlandse advocatuur. Onderzoek naar innovatie, groei en business development bij de Nederlandse advocatuur. 28 jul 2015. Licht aan het einde van de tunnel is de conclusie die de onderzoekers trekken.
SvdA2014: De ideale business development-afdeling heft zichzelf na vijf jaar op Advocatie.
Ik riep twaalf jaar geleden toen ik in de advocatuur begon al; een business development-afdeling moet zichzelf na vijf jaar overbodig maken, maar in het algemeen is deze kennelijk nog hard nodig in onze beroepsgroep. Bornebroek ontwikkelde in het verleden bij Clifford Chance verschillende client focus, business development en marketingprogrammas en droeg bij Amerikaans kantoor Latham Watkins de verantwoordelijkheid voor alle Europese business developmenttrajecten.
Opzetten van Business development in een middelgroot advocatenkantoor.
Een gesprek met Herman Buyssens over marketing, branding, deontologie en de eigenheid van de advocatuur. Partnership van KnowtoGrow met AlignCoaching. Over de auteur. Ben was jarenlang actief op managementniveau bij o.m. Wolters Kluwer België en Spanje en Larcier-DeBoeck, steeds met de focus op product/marktontwikkeling en marketing. Bij KnowToGrow is zijn ervaring als CEO, juridisch uitgever en marketingmanager de basis voor de ontwikkeling van innovatieve content-marketing strategieën. De laatste jaren was Ben actief als uitgever van Artsenkrant maar met KnowToGrow sluit hij opnieuw aan bij zijn juridische opleiding UA en KUL en zijn managementopleiding aan de Vlerick Business school. Geef feedback op Cancel Reply. ADVOCATEN SOCIAAL RECHT. Business development 23.
Richting Gouden Zandloper: Advocatuur moet meer investeren in business development Advocatie.
Richting Gouden Zandloper: Advocatuur moet meer investeren in business development. Welk advocatenkantoor mag zich voorloper in Nederland noemen op het gebied van business development en gaat aan de haal met de Gouden Zandloper? Dat komen we te weten tijdens de presentatie van de Stand van de Advocatuur en het Notariaat 2014, op 21 maart 2014.
Business development voor advocaten Partnershap met AlignCoaching.
Hands-on training en coaching zijn de enige methodes die tot resultaat leiden. Professionele coaching in de advocatuur. Anne-Laure is een geaccrediteerde en ervaren business coach. Zelf fiscaaladvocaat geweest zijnde is zij ideaal geplaatst om de jongere medewerkers te begeleiden op hun weg naar het partnership. Of om de efficiëntie op gebied van netwerking en business development van de vennoten naar een hoger niveau te tillen.

Contacteer ons

Zoeken naar business development advocatuur