business development opleiding

Managersonline.nl Managersonline.nl Business Development Opleidingen.
Ben jij geïnteresseerd in het aantrekken van nieuwe klanten, het creëren van nieuwe markten en het onderzoek doen naar nieuwe vormen van bedrijven, producten of services? Dan is een cursus, opleiding of training Business Development misschien wel iets voor jou.
Opleiding Masterclass Business Development NCOI Opleidingen en Trainingen.
Vul hieronder uw gegevens in, zodat wij u goed kunnen adviseren. We bellen u binnen twee werkdagen om het opleidingsadvies te bespreken. De heer Mevrouw. Wat wilt u bereiken met het volgen van de opleiding.: Terug naar de opleiding. Masterclass Business Development.
Sales en Business development 38443 Odisee.
Terug naar overzicht. Sales en Business development. Iets voor jou? In het werkveld is er een groeiend tekort aan echte specialisten met een sterke commerciële opleiding: mensen met gespecialiseerde kennis technisch, wetenschappelijk die tevens goed met klanten kunnen onderhandelen. Met dit postgraduaat leer je precies hoe je best commercieel en communicatief handelt in een dergelijke verkoopcontext, zowel in een B2C business-to-consumer als in een B2B business-to-business omgeving.
Business Development: van idee tot groei NBDEVNB Wolters Kluwer.
De opleiding business development is er voor iedereen die vanuit zijn positie begaan is met de duurzame groei binnen zijn organisatie. Ik heb veel geleerd tijdens deze opleiding, en het was daarnaast een plezierige ervaring. Veel bruikbare tips voor de praktijk."
13 Business development Educational Trainings.
Extra informatie: excl. group Maximaal 25 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 25 5 dagen Post-HBO star 85, 11 ervaringen Opleiderscore: star 80, Utrecht Business School heeft een gemiddelde beoordeling van 80, uit 75 ervaringen. Business Development met Social Media.
Institute for Business Development IFBD.
Au sein des différents domaines de compétences général management, gestion financière, leadership people management, ressources humaines, IT management, communication, développement personnel, cours de droit, ventes et marketing, L'Institute' for Business Development IFBD vous offre un paquet intégré de formations ayant du sens et qui peuvent être utilisées directement.
Business Development Innovatie cursus Utrecht Business School.
De cursus Business Development Innovatie is zo opgezet om u in praktische zin en in relatief kort tijdsbestek zoveel mogelijk bij te brengen over business development en innovatie. Verder staat de kwantificering van beleid centraal tijdens deze opleiding. U redeneert gedurende de opleiding terug vanuit een financieel-strategisch perspectief.
Management opleiding nodig? 400 opleidingen bij IFBD.
Opleiding op maat. Meer dan 400 management opleidingen om uw bedrijf een boost te bezorgen! U bent op zoek naar een pittige, zinvolle management opleiding of management training? Dan zit u bij Institute for Business Development IFBD op de juiste leerstoel.

Contacteer ons

Op zoek naar business development opleiding?